Spoštovane študentke in študenti na FNM

Danes je praznični dan, žal pa prvič Dneva FNM ne bomo obeležili tako svečano kot prejšnja leta. Vseeno pa imamo razloge za optimizem. Študij na daljavo je nadpovprečno dobro stekel in hvala vam za vašo izjemno motiviranost. O obliki in načinu izvedbe eksperimentalnih in terenskih vaj pa se bomo dogovorili takoj, ko bodo razmere to dopuščale. Poleg  predavanj na daljavo na FNM poteka tudi veliko vzporednih aktivnosti, izmed katerih kaže izpostaviti vsaj dve. Prva je analiza in napoved nadaljnjega razvoja virusa, kar dnevno objavljamo na www.fnm.um.si . Trenutni trendi so obetavni. Vztrajajmo pri omejitvi druženja, da bomo skupaj virus čim prej premagali.

Druga pomembna zadeva pa je spletni portal www.razlagamo.si, ki ob podpori številnih učiteljev po vsej Sloveniji prerašča v nacionalno gibanje. Ključno je, da delovanje sloni na vašem sodelovanju, drage študentke in študenti, zato vas ob tej priložnosti želim ponovno motivirati k sodelovanju. S tem boste naredili največ za dobrobit naše družbe, pomagali boste na svojem strokovnem področju.

Hvala tudi uredniškemu odboru, da je v skladu s tradicijo, ob Dnevu FNM, izšla Dianoia, ki si jo že lahko ogledate na naši spletni strani.

Ob Dnevu FNM vam čestitam in želim vse dobro.

 

Vaš dekan

Accessibility