Z veseljem sporočamo, da so se člani projektnega sveta NOO (Naravoslovno-matematične vsebine pri razvoju digitalnih kompetenc), prof. dr. Robert Repnik, asist. dr. Petra Cajnko in prof. dr. Matej Mencinger, udeležili prestižne mednarodne konference EDULEARN24, ki je potekala med 1. in 3. julijem 2024 v Španiji.

Na konferenci so navedeni predstavili naslednje prispevke:

  • prof. dr. Robert Repnik: Enhancing Digital Competences through the Integration of Simulations in Physics
  • asist. dr. Petra Cajnko: Introduction of the emotions model into the teaching process
  • prof. dr. Matej Mencinger: The Efficacy of Digital Tools in Enhancing Double Integral Learning: A Comparative Study

Vsak prispevek je bil osredotočen na aktualne izzive in priložnosti v izobraževanju. Njihove raziskave so vzbudile veliko zanimanja in pozitivnih odzivov med udeleženci, kar potrjuje pomembnost njihovega dela in vpliv na prihodnost izobraževanja tako na naši fakulteti, kot na nacionalni ravni.

Dogodek je bil odlična priložnost za izmenjavo idej, mreženje s strokovnjaki z vsega sveta ter pridobivanje novih vpogledov in znanj, ki bodo še naprej poganjala inovacije v okviru projekta NOO, katerega vodja je doc. dr. Eva Klemenčič.

Konferenca EDULEARN24 je znana po svojem širokem spektru tem, ki vključujejo najnovejše trende in prakse v izobraževanju. S ponosom so se omenjeni udeležili tega pomembnega dogodka in prispevali k razpravam ter razvoju na področju izobraževanja.

 

Accessibility