Z veseljem vam zagotavljamo naše storitve avtobusnega prevoza in cenimo vaše zaupanje v Arrivo d.o.o.. Da bi zagotovili nemoten in učinkovit potek vaših potovanj v Ljubljano, vas želimo obvestiti o novih zahtevah glede dovolilnic za vstop avtobusov v mesto. Več informacij lahko najdete na spletni strani https://www.visitljubljana.com/sl/obiskovalci/informacije/e-dovolilnice-za-turisticne-avtobuse/.

Za vstop avtobusov v Ljubljano so sedaj obvezne dovolilnice, ki jih bomo za vas pridobili mi. V tem trenutku do brezplačne, ampak kljub temu obvezne, v 2025 pa bodo plačljive, cena bo znašala 40,00€ brez DDV. Vse kar potrebujemo od vas so pravočasno posredovani podatki o vašem potovanju.

Prosimo vas, da nam najmanj en teden pred potovanjem posredujete naslednje podatke:

  • Točno lokacijo vstopa in izstopa v Ljubljani. Na izbiro so vstopno-izstopne točke na Ilirski ulici, Bleiweisovi, Miklošičevi, Železni in Roški cesti.
  • Ure vstopa in izstopa. Dovoljeni čas zasedanja postajališčnega mesta znaša največ 15 minut, po preteku tega časa pa so avtobusi postajališčno mesto dolžni zapustiti.

 

 

Opozarjamo vas, da je na posameznem postajališču ob določeni uri na voljo omejeno število parkirnih mest. Razpoložljivost teh mest je izven naše odgovornosti, zato vam priporočamo, da načrtujete in posredujete podatke čim prej.

Zavedamo se, da lahko te zahteve predstavljajo dodatno breme, zato smo tukaj, da vam pomagamo pri vseh vprašanjih ali težavah. Prosimo, da nas kontaktirate za dodatne informacije ali pomoč pri postopku ( www.arriva.si).

Accessibility