Izšel je razpis Slovenskega kemijskega društva in podjetja AquafilSLO za najboljša zaključna študijska dela s področja trajnostne kemije. Rok za prijavo je 14. 6. 2024.

Podeljene bodo denarne nagrade, in sicer 500 € za najboljše diplomsko delo, 700 € za najboljše magistrsko delo, 1000 € za najboljše doktorsko delo ter 1000 € za zaključno študijsko delo z največjim potencialom prenosa znanja v gospodarstvo.

Pravico do sodelovanja na razpisu za najboljše diplomsko in magistrsko delo imajo diplomanti in magistri, ki so uspešno zaključili diplomsko ali magistrsko delo s področja trajnostne kemije največ eno leto pred datumom objave razpisa. Pravico do sodelovanja na razpisu za najboljše doktorsko delo imajo doktorji znanosti, ki so uspešno zaključili doktorsko delo s področja trajnostne kemije največ dve leti pred datumom objave razpisa.

Več podrobnosti o razpisu in prijavi na: https://www.chem-soc.si/2024/04/25/javni-razpis-nagrade-za-najboljsa-studijska-dela-s-podrocja-trajnostne-kemije-2024/ .

BESEDILO RAZPISA (PDF)

Accessibility