Spoštovani,
v okviru sklica 2. redne seje Komisije za znanstvenoraziskovalne zadeve Senata Univerze v Mariboru dne 21. 6. 2023 je bila predstavljena tematika ‘Vključevanje študentov v znanstvenoraziskovalno in projektno delo na UM’.

V tej zvezi vas vljudno vabimo k sodelovanju pri:

  1. Podaji predlogov opredelitev/identifikaciji/dopolnitvi obstoječega nabora oblik vključevanja študentov v znanstvenoraziskovalno in projektno delo (str. 5 priložene predstavitve).
  2. Podaji predlogov tem, izvajalcev, terminov izvedbe… delavnic, predavanj, okroglih miz, prenosov znanj, izkušenj, dobrih praks… za visokošolske učitelje in sodelavce in/ali študente v povezavi s področjem vključevanja študentov v znanstvenoraziskovalno in projektno delo (str. 8 priložene predstavitve).
  3. Podaji predlogov vsebin drugih možnosti vključevanja študentov v znanstvenoraziskovalno in projektno delo, ki se izvajajo na članicah UM, za sistematično ureditev na enotnem spletnem mestu, za vse študente (str. 6 te predstavitve – bomo naknadno (predvidoma v septembru) posredovali enotni obrazec za zbiranje predlogov).

Vljudno prosimo, da vaše predloge v okviru zgoraj navedenih točk 1 in 2 posredujete na e-naslov: orud@um.si do 4. 9. 2023.

Za sodelovanje se vnaprej zahvaljujemo.

 

Spodbujanje vključevanja študentov v ZRD (PDF)

Accessibility