V okviru predstavitve dejavnosti na področju odprte znanosti UM vljudno vabimo na dogodek z naslovom Odprta znanost odpira UM, ki bo v sredo, 15. marca 2023, od 9. do 13. ure v Dvorani Borisa Podrecce, Rektorat, Slomškov trg 15, Maribor.
 
Na dogodku bodo predstavljene dejavnosti pilotnega projekta Z odprtim dostopom do vseživljenjskega izobraževanja (ODVIj), financiranega v okviru Načrta za okrevanje in odpornost (NOO), in usmeritve, vezane na prilagoditev delovanja univerze po načelih odprte znanosti, čemur bo sledila izmenjava do zdaj pridobljenih izkušenj članic s tega področja. Dogodek je namenjen predvsem raziskovalcem, pedagoškim delavcem in strokovnim službam, ki sooblikujejo in strokovno podpirajo področje odprte znanosti univerze, lepo vabljeni pa tudi drugi, ki bi želeli spoznati namen odprtodostopnega delovanja in dejavnosti univerze. Prilagamo tudi program dogodka.
 
Prosimo, da zaradi organizacijskih razlogov sporočite skupno število predvidenih udeležencev dogodka prek povezave najpozneje do srede, 7. marca 2023.
 
Za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila smo na voljo na elektronskem naslovu marjana.onisak@um.si.
Accessibility