Služba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani in Univerzo na Primorskem pripravlja tretji spletni festival UNI.MINDS, ki je namenjen povezovanju raziskovalcev z gospodarskim okoljem.

Dogodek bo potekal med 8. in 10. novembrom 2022 prek spletne platforme HUBILO, ki omogoča statistike vpogleda v posamezne inovacije, ki jih na koncu delimo z razstavljavci. Program dogodka bomo poslali naknadno, po prejetih prijavah. Dogodek bo imel mednarodno noto in bo potekal v angleščini.

Letošnje leto smo se povezali z lokalnimi predstavniki EIT v Sloveniji (več o EIT si lahko preberete: https://eit.europa.eu/). Skupaj bomo predstavili, kako lahko EIT pomaga pri razvoju inovacij, izmenjavi znanja in prenosu raziskav na trg. Teme, na katere se bomo osredotočali, smo zato povzeli kar po EIT tematikah: FOOD; HEALTH; DIGITAL; CLIMATE; MANUFACTURING in RAW MATERIALS.

Na festivalu želimo preko virtualnih stojnic (SCIENCE BOOTHS) predstaviti, katera vrhunska znanja imamo na slovenskih univerzah in kako lahko z njimi sooblikujemo družbo.

Vse, ki ste aktivni na omenjenih temah in bi želeli vaše inovacije predstaviti javnosti, tako vljudno vabimo, da najkasneje do 30. 8. 2022 pošljete izpolnjen obrazec o prijavi (Priloga 1) na gospodarstvo@uni-lj.si.

V prilogi 2 si lahko si ogledate tudi format predstavitve lanskih inovacij, prav tako vas vabimo k ogledu zaključnega videa festivala 2020.

Razstavljavci boste vabljeni na zaključni dogodek konference, ki bo potekal v živo, samo za vabljene.

 

Priloga 1: Obrazec o prijavi
Priloga 2: Format predstavitve lanskih inovacij

Accessibility