Mesec december je mesec praznovanja, veselja in topline. Tik pred začetkom božično-novoletnih praznikov smo člani Študentskega sveta Fakultete za naravoslovje in matematiko v sodelovanju s Študentskim svetom Pedagoške fakultete za študente pripravili dogodek Predbožično rajanje, ki je potekal 21. decembra 2021 v avli treh fakultet. Študentje so lahko prisluhnili prečudoviti glasbi Študentskega orkestra, se posladkali na božični stojnici in na božični delavnici izdelali božično voščilnico. Potekal je tudi božični dobrodelni srečelov, katerega zbrana sredstva smo namenili nakupu hrane in drugih potrebščin za živali v zavetišču.

Veseli in ponosni smo, da nam je uspelo uspešno izvesti še zadnji načrtovani dogodek v letu 2021. V mesecu januarju se bomo lotili priprave in načrtovanja novih dogodkov, ki bodo še bolj povezali študente naše fakultete. Trudili se bomo povezati tudi z drugimi študentskimi svetovi in organizirati čim bolj zanimive, poučne in hkrati zabavne projekte. O vseh načrtovanih projektih vas bomo pravočasno obvestili, vas pa že sedaj prisrčno vabimo k udeležbi. Naše aktivnosti lahko spremljate na:

 

Pisanje božičnih voščilnic.

Za prijetno atmosfero so poskrbeli člani Študentskega orkestra.

 

Organizirali smo božično-dobrodelni srečelov, prispevke katerega smo namenili nakupu hrane in nujnih potrebščin za živali v zavetišču.

Pripravili smo božično stojnico, na kateri so se študenti lahko posladkali.

Accessibility