Iščemo doktorske študente s področij elektrotehnike, računalništva, mehatronike, matematike ali fizike, ki bi se pridružili naši raziskovalni skupini kot mladi raziskovalci. Področja raziskav zajemajo (a) robotsko globoko učenje in manipulacijo, (b) obtelesne robotske mehanizme (eksoskelete), (c) sodelovanje robotov s človekom, (d) kognitivno humanoidno robotiko. Več informacij o temah je na spletnih straneh odseka ABR na https://abr.ijs.si ter na spletnih straneh dveh laboratorijev v okviru ABR, na http://nbr.ijs.si/ in http://www-hcr.ijs.si/.

Delovna mesta bodo na Institutu “Jožef Stefan” v okviru programa ARRS Mladi raziskovalci s plačano šolnino za doktorski študij, ki se bo izvajal ali na Univerzi v Ljubljani ali na Mednarodni podiplomski šoli Jožefa Štefana.

Kandidat/ka mora izpolnjevati pogoje kot jih za program Mladi raziskovalci zahteva ARRS. Povprečje ocen na prvi in drugi stopnji študija mora imeti vsaj 8,0 ter ne sme biti starejši/-a od 28 let.

Za več informacij in prijavo pošljite email s pripetim kratkim življenjepisom ter motivacijskim pismom na e1-tajnistvo@ijs.si do 15. 06. 2021. V emailu tudi jasno izrazite želeno področje raziskav.

Accessibility