V mesecu februarju smo se srečali na informativnem dnevu, kjer smo te navdušili, da si se odločil za študij na Fakulteti za naravoslovje in matematiko, sedaj pa se ti je porodilo tisoč vprašanj, na katera na informativnem dnevu nisi niti pomislil. Ali pa ti je bila poleg naše fakultete všeč še katera druga in si sedaj v dvomih, katero izbrati ter potrebuješ še nekaj odgovorov?

Nič hudega! Tukaj smo zate študenti Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru, ki s tem namenom organiziramo po-informativno srečanje, kjer se boste bodoči bruci lahko srečali z našimi študenti, predstavniki Študentskega sveta FNM in tutorji, ki bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja. Skupaj bomo pregnali pomisleke, s katerimi se trenutno soočate in se pobližje spoznali. Predstavili vam bomo tudi delovanje tutorstva, ki že leta odlično deluje na naši fakulteti, da boste tekom študija vedno vedeli, kje poiskati pomoč, če bi se pojavile kakšne težave.

Vabimo te, da se nam pridružiš v torek, 16. marca ob 16. uri v skupini z naslovom Poinformativni klepet s študenti FNM za dijake v spletnem okolju MS Teams.

Na dogodek lahko povabiš tudi svoje prijatelje, ki imajo vprašanja o vpisnem postopku in drugih splošnih informacijah o študiju na najboljši fakulteti, ki ustvarja poklice prihodnosti!

Accessibility