Želiš poglobiti svoje znanje iz naprednih računskih metod na stičišču medicine, fizike in računalništva? Spoznati vodilne slovenske strokovnjake na področju analize medicinskih podatkov in predstavnike uspešnih slovenskih podjetij? Povezati se z dijaki in študenti najrazličnejših smeri in se obenem potegovati za privlačne nagrade? Prijavi svojo ekipo na tekmovanje v razvoju novi analitskih metod v medicini Ris v organizaciji Društva matematikov, fizikov in astronomov Slovenije (DMFA) ter programske skupine Medicinska fizika s Fakultete za matematiko in fiziko (FMF).

Tekmovanje se bo pričelo z uvodnim predavanjem v četrtek, 1. 4. 2021, in bo potekalo na dveh ravneh. Uvodno predavanje je namenjeno predstavitvi ozadja in dejanskega problema, ki ga bodo ekipe reševale na tekmovanju. 1. raven tekmovanja bo potekala od ponedeljka, 5. 4. 2021, do ponedeljka, 19. 4. 2021. Najboljših pet ekip 1. ravni se bo uvrsti na 2. raven tekmovanja, ki bo potekala 24 ur, s pričetkom v soboto, 8. 5. 2021. Najboljše tri ekipe 2. ravni tekmovanja prejmejo materialno nagrado in priznanje za sodelovanje.

Na tekmovanje se lahko prijavijo študentov vseh smeri, ki so sestavljene iz največ treh tekmovalcev. Pod enakimi pogoji se na tekmovanje lahko prijavijo tudi dijaki. Ekipo lahko hkrati sestavljajo študenti in dijaki.

Več informacij na: http://tiziano.fmf.uni-lj.si/

Reklamni bilten (PDF)

Accessibility