Obveščamo vas, da od 20. 4. 2020 naprej, samo za čas zaprtja knjižnice zaradi pandemije koronavirusa, knjižnica uvaja storitev »Pošiljanje knjižničnega gradiva po pošti«.

Samo študentje in zaposleni na Filozofski fakulteti, Pedagoški fakulteti in Fakulteti za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru lahko v Miklošičevi knjižnici – FPNM naročite manjšo količino knjig, ki so proste za izposojo, predvidoma do 3 izvode oz. najnujnejše knjižnično gradivo, ki ga potrebujete za opravljanje študijskih obveznosti (do največ 2 kg).

Naročate lahko samo gradivo, ki je dostopno v Miklošičevi knjižnici – FPNM. Gradivo naročite na elektronskem naslovu knjiznica.mkmb@um.si.

Naročilo naj vsebuje naslednje podatke, ki jih najdete v katalogu COBISS+:

  • naslov gradiva;
  • avtor gradiva;
  • letnica izida;
  • signatura in inventarna številka.

Obvezno navedite telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi.
O datumu odpreme vas bomo ponovno obvestili po e-pošti: knjiznica.mkmb@um.si.

Gradivo bo odpremljeno v priporočenem pismu, ki ga bo pošta dostavila v hišni predalčnik (brez podpisa). V primeru, da predalčnik ni dovolj velik boste pošiljko prevzeli na pošti.

Storitev je plačljiva. Uporabnik poravna terjatev ob prvem obisku v knjižnici, ko bo to mogoče, ali z e-UJP (Moja knjižnica, sklic – št. knjižnične izkaznice).

Stroški pošiljanja:

  • teža pošiljke do 1000 g (npr. 1 večja ali dve manjši knjigi) 3,00 eur;
  • teža pošiljke do 2000 g 4,00 eur.

 Gradivo boste vrnili, ko bo knjižnica spet odprta. Spremljajte obvestila na spletni strani Miklošičeve knjižnice – FPNM.

V nujnih primerih pišite na el. naslov mojca.garantini@um.si ali urska.zupan@um.si.

Accessibility