️Si želiš izvedeti, kateri procesi se skrivajo za uspešnim podjetjem? [JOB]

Matematika je študijska smer, za katero pa ni nujno, da bo definirala tvoj poklic!
Način razmišljanja, ki ga pridobiš oz. izpiliš med tem študijem, je namreč zelo uporaben na področju financ. Tvoja radovednost, kombinacija logičnih in matematičnih znanj, analitičnega mišljenja in upravljanja z računskimi izzivi so dodana vrednost, ki ti odpirajo vrata tega področja.Če te pritegne

  • kako poenostaviti delo z orodji, ki si jih s tvojim načinom razmišljanja lahko zgradiš sam/a,
  • reševanje “real-world” problemov v poslovnem svetu in na področju financ,
  • optimizacija delovnih procesov,
  • izzivi s številkami,
  • mešanica IT-ja, logike ter računovodstva,

je tu priložnost zate.

S pomočjo mentorjev, ki radi predajajo znanje, se boš med drugim lahko naučil/a, da Google Preglednice niso samo seštevanje in odštevanje, ampak omogočajo tudi pogojne stavke, skripte in validacije.

Mednarodno podjetje, ki se ukvarja z oblikovanjem in razvojem aplikacij za startupe iz Silicijeve doline, išče proaktivno osebo, ki se bo pridružila mlademu teamu in bo pomagala pri delu s podatki s področja financ ter podobnih administrativnih delih. Kot član/ica Povio teama boš imel/a priložnost sodelovati s strokovnjaki in biti v stiku s svetovno znanimi start-upi.

V naš team vabimo osebo, ki ji računanje predstavlja izziv, je samoiniciativna ter ima željo po optimizaciji trenutnih rešitev in ustvarjanju novih.

Zaželjeno je, da imaš na voljo dovolj časa, ter aktivno znanje angleškega jezika.

Več informacij lahko najdeš na: https://poviolabs.workable.com/jobs/1118042.

Če si želiš razširiti obzorje in karierne možnosti, izkoristi edinstveno priložnost in pošlji prijavo na monika.brdnik@poviolabs.com.

Accessibility