• Delavnica Razvoj poslovnih modelov z metodo Design Thinking (na Inštitutu ”Jožef Stefan”, 16. 4. 2019)
    Inštitut ”Jožef Stefan” vabi na delavnico »Razvoj poslovnih modelov z metodo ”Design Thinking” (1. del)« spin-out time v nastajanju in druge podjetne raziskovalce javnih raziskovalnih organizacij. Na dogodku sodelujejo strokovnjaki Centra za prenos tehnologij in inovacij Instituta “Jožef Stefan” in vabljeni zunanji strokovnjaki, partnerji centra, izkušeni podjetniki in bivši sodelavci instituta.
  • 6. karierna tržnica v živo (na Univerzi v Mariboru, 17. 4. 2019)
    Dogodek je namenjen študentom, ki se bodo lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili. Na enem mestu bodo lahko spoznali več potencialnih delodajalcev in njihovo organizacijo, hkrati pa imeli priložnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve. Spremljevalni program bo vključeval CV kliniko, brezplačno profesionalno fotografiranje za CV, okroglo mizo o pričakovanih kompetencah v pedagoškem poklicu itd.
  • Mreženjski dogodek za (bio)tehnološka podjetja in raziskovalce (v Tehnološkem parku Ljubljana, 18. 4. 2019)
    Tehnološki park Ljubljana vabi podjetja in nadobudne raziskovalce, da se pridružijo na prvem tovrstnem mreženjskem dogodku na katerem boste lahko v sproščenem vzdušju spoznali slovenska podjetja in skovali nova partnerstva! Dogodek je odlična priložnost za vsa podjetja, ki iščejo strokovnjake na določenem področju in za raziskovalce, ki želijo svoje dosežke predstaviti gospodarstvu.
  • Konferenca PODIM 2019 (v Hotelu Habakuk v Mariboru, 21. in 22. 5. 2019)
    Na konferenci vsako leto povežejo več kot 1000 startupov, investitorjev, predstavnikov korporacij in ostalih deležnikov regijskega startup ekosistema z globalnimi voditelji in misleci ter zagotavljajo učinkovito platformo za investiranje v najobetavnejše startupe v regiji in širše. S povezovanjem globalnega in regionalnega startup ekosistema prispevajo k razvoju regije Alpe Adria in območja Zahodnega Balkana.
Accessibility