ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR (ZPM Maribor) VABI PROSTOVOLJCE

 ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno–rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene osnovnošolcem in srednješolcem, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

Za leto 2019 objavljamo dva razpisa:

  1. Razpis za prostovoljce – spremljevalce na letovanjih, s katerim vabimo k sodelovanju vzgojitelje in športno-rekreativne vzgojitelje, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju v VIRC Poreč, na Domu Miloša Zidanška na Pohorju ali v Marburgu.

Več na povezavi: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/razpis-za-prostovoljce-vzgojitelje-na-letovanjih-2019/.

  1. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim vabimo prostovoljce za programe, ki jih izvajamo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se nam lahko pri naslednjih vsebinah za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje v INFO-DUM-u.

Več na povezavi: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/razpis-za-nove-prostovoljce-v-dum-u-2019/.

 K sodelovanju so vabljeni prostovoljci ne glede na njihovo strokovno usmerjenost, status ali spol, pomembno je, da izpolnjujejo navedene pogoje v razpisu in da so pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti počitniškemu prostemu času otrok.

 Informacije, razpisi in prijavnice so objavljene na spletni strani www.zpm-mb.si.

 Organizacija: Zveza prijateljev mladine Maribor, Razlagova ulica 16, Maribor
Kontaktne osebe: Marina Škrubej (letovanja), Tadeja Dobaj (DUM)
Elektronski naslov: referatzpm@zpm-mb.si, tadeja@zpm-mb.si, info.dum@zpm-mb.si

Accessibility