Tečaj Uvod v Moodle

Na Komisiji za dodiplomski študij je bil junija 2015 sprejet sklep: Prodekani za izobraževanje motivirajo pedagoški kader na svoji fakulteti, ki še ne uporablja e-učnega okolja Moodle, da se udeležijo izobraževanja Uvod v Moodle, ki bo potekalo v mesecu septembru 2015. Vezano na ta sklep vam posredujemo spletno povezavo, kjer je daljši opis tečaja in dostop do prijave  http://it.um.si/rcum/Strani/izobrazevanje.aspx?nID=7 . Tečaj se prične 1. 9. 2015. 

Vljudno prosimo, da spodbudite in motivirate vaše pedagoške delavce, da se udeležijo izobraževanja, saj je pripravljeno posebej za njih.

 

Preverjanje plagiatov v Moodlu

Pred dokončno odločitvijo za orodje, ki ga bomo na Univerzi v Mariboru uporabljali v sklopu Moodla za preverjanje plagiatov, je ponovno omogočeno testiranje orodij FERI CHP in TURNITIN.  Testiranje je do 15.10.2015 možno na testnem Moodlu. V septembru bosta z obema ponudnikoma organizirani tudi delavnici, in sicer FERI CHP 15. 9. 2015 in TURNITIN 28. 9. 2015. Več informacij je na volljo na http://it.um.si/novice/Strani/Novica.aspx?nID=88 .

Vljudno vabljeni k testiranju.

Accessibility