V organizaciji podjetij Inštituta za fizikalno biologijo d.o.o. in Venturia d.o.o. vas vabimo na delavnico

»NA GLOBALNI TRG S PRODUKTI PRIHODNOSTI«

Verjetno ste se že vprašali, kako ovrednotiti idejo, jo razviti do izdelka, kako ga tržiti, kako pridobiti potrebna finančna sredstva in ustrezne kadre?

Na Inštitutu za fizikalno biologijo, na katerem se ukvarjamo z raziskavami s področja nano in biotehnologije in Venturii, v kateri se ukvarjamo s svetovanjem na področju razvoja novih izdelkov in storitev, smo razvili poslovni model razvoja in trženja visokotehnoloških izdelkov, ki vam ga želimo predstaviti.

Na delavnico in h kasnejšemu poslovnemu sodelovanju vabimo študente, inovatorje, raziskovalce ter podjetnike, ki želijo sistematično pristopiti k razvoju in trženju poslovnih idej.

V obeh podjetjih združujemo kritično maso lastnega znanja strokovnjakov, ki bodo svetovali v vseh fazah razvoja ter rasti podjetja. Interdisciplinarnim skupinam pa bodo na razpolago tudi tehnologija, znanje, poslovne ideje in vrhunska laboratorijska oprema.

Delavnica bo potekala 11. marca 2011 ob 12:00 v Študentskem središču v Celju, Fakulteta za management Koper (Velika predavalnica), Ljubljanska cesta 5a, 3000 CELJE.

Za informacije smo vam na voljo na rubi@ifb.si ali 040 817 889 (Maja Rubil) in peter.kraljic@skupina-aliansa.eu ali  031 874 400 (Peter Kraljič).

Vabilo

Inštitut za fizikalno biologijo d.o.o.
Robert Ravnihar

Venturia d.o.o.
dr. Alexis Zrimec