Študiraj pri nas!

Na Fakulteti za naravoslovje in matematiko izvajamo študijske programe na področjih:

  • biologije,
  • ekologije,
  • fizike in
  • matematike;
  • ter pridobitev izobrazbe za poučevanje biologije, fizike, kemije, matematike, računalništva in tehnike v osnovnih in srednjih šolah.

VEČ…

INFORMACIJE ZA BODOČE ŠTUDENTE (KLIK)!

Univerza v Mariboru na področju fizike in astronomije ponovno med najboljšimi na svetu

Univerza v Mariboru se je na mednarodni lestvici razvrščanja univerz na Quacquarelli Symonds (QS) WUR po študijskih področjih letos tako ponovno uvrstila med najboljše univerze na področju fizike in astronomije (401. – 450. mesto). Študijski program se izvaja na Fakulteti za naravoslovje in matematiko.

VEČ…

Študent FNM Saša Harkai je prejel Perlachovo nagrado

Saša Harkai, doktorski študent fizike na Fakulteti za naravoslovje in matematiko, je prejel Perlachovo nagrado, ki je najvišja študentska nagrada Univerze v Mariboru za znanstveno raziskovalno delo.

Informativni dnevi na FNM UM

V petek, 9. februarja in v soboto, 10. februarja 2018 so na Fakulteti za naravoslovje in matematiko UM potekali informativni dnevi. Fakulteta za naravoslovje in matematiko UM je izvedla predstavitev svojih študijskih programov, predstavila študijski proces ter omogočila ogled prostorov (predavalnic, laboratorijev itd.). Nekaj utrinkov si lahko ogledate v FOTOGALERIJI.

 

Prof. dr. Matjaž Perc – Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju

prof. dr. Matjaž Perc je prejel prestižno nagrado Prometej znanosti za odličnost v komuniciranju. To je edino priznanje pri nas za tiste raziskovalce, ki se odlikujejo v komuniciranju znanosti s širšo javnostjo.

ČESTITAMO!

VEČ…

 

 

 

Dogodki in seminarji

 

Dan FNM UM 2018

Dan Fakultete za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru (Dan FNM UM) obeležujemo...

Dan znanosti na FNM UM

V četrtek, 21. 9. 2017 je na Fakulteti za naravoslovje in matematiko Univerze v Mariboru...

Dosežki

 

Obvestila