Obveščamo vas, da je objavljen nov razpis za sofinanciranje mobilnosti osebja z namenom poučevanja (STA) in usposabljanja (STT) v okviru programa  ERASMUS+ mobilnosti med programskimi in partnerskimi državami (KA 107) za študijsko leto 2017/2018.

  1. Poučevanje ( Teaching Mobility- STA)

Podrobnosti razpisa za mobilnost zaposlenih za poučevanje v partnerskih državah in vse ostale informacije dobite na: http://www.um.si/mednarodno-sodelovanje/erasmusplus/Strani/KA107-STA-2017.aspx .

V študijskem letu 2017/18 so vključene institucije iz naslednjih  partnerskih držav: Kanada, Združene države Amerike, Japonska, Albanija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Srbija, Belorusija, Ukrajina, Ruska federacija, Ljudska Republika Kitajska,  Indija, Singapur, Tajvan, Južna Afrika, Bangladeš, Argentina in Mehika.

 

  1. Usposabljanje ( Training Mobility – STT)

Podrobnosti razpisa za mobilnost zaposlenih za usposabljanje v partnerskih državah in vse ostale informacije dobite na: http://www.um.si/mednarodno-sodelovanje/erasmusplus/Strani/KA107-STT-2017.aspx .

V študijskem letu 2017/18 so vključene institucije iz naslednjih  partnerskih držav: Kanada, Združene države Amerike, Japonska, Albanija, Bosna in Hercegovina, Črna Gora, Srbija, Belorusija, Ukrajina, Ruska federacija, Ljudska Republika Kitajska in Indija.

Accessibility